Online logopedie

In de meeste gevallen komt u voor logopedische zorg naar onze logopediepraktijk. Echter, sinds 2014 maakt onze praktijk ook gebruik van ‘online logopedie’, dit is logopedie via beeldbellen (via een internetverbinding op de computer).

Online logopedie werkt in principe hetzelfde als wanneer u naar de praktijk komt. De logopedist voert met u een intakegesprek, doet logopedisch onderzoek en start hierna een serie behandelingen, waarna het resultaat wordt geëvalueerd. Het enige verschil is dat dit via beeldbellen plaatsvindt, in plaats van dat u bij de logopedist in de praktijk komt. Online logopedie is voor vele hulpvragen geschikt, maar niet voor allemaal. Daarom beoordeelt uw logopedist vooraf of uw hulpvraag voor online logopedie in aanmerking komt en hoe dit traject dan precies verloopt.

Sinds de opkomst van het Coronavirus is het aantal online behandelingen fors toegenomen. Dit betekent dat wij hier in korte tijd heel bedreven in zijn geworden. Wij hebben de meeste behandelmaterialen gedigitaliseerd, zodat wij dit via (beveiligde) email naar u toe kunnen sturen. 

Scroll naar top